Conferinţa Compatibilitatea în cuplu din perspectivă numerologică se concentrează pe aspectele psihologice şi numerologice a relaţiei de cuplu, căsătorie şi familie şi vă va oferi instrumentele necesare şi suficiente analizei compatibilităţii atât în cuplu, cat şi în orice tip de relaţie: prietenie, parteneri de afaceri, relaţie sentimentală, sef-subaltern, relaţii familiale.
Stabilirea compatibilităţii cu ajutorul numerologiei este o tehnică ce îţi va permite să afli dinainte unde poate duce relaţia ta cu partenerul, cum trebuie să procedezi în situaţii de conflict, care este anul cel mai bun pentru căsătorie, punctele slabe şi punctele forte pe care le ai în construirea şi întreţinerea unei relaţii, priorităţile şi principiile de funcţionare a cuplului.
Numerele îţi vor dezvălui ce fel de relaţie formaţi şi care sunt şansele de reuşită a relaţiei voastre, care sunt aspectele relaţionale a căror rafinare va garantează o relaţie fericită şi împlinită.
La această conferinţă, înveţi cum să calculezi cifra ta, a partenerului şi a cuplului vostru.
Anatol Basarab îţi spune că e simplu să afli dacă eşti compatibil sau nu cu partenerul de viaţă, de afaceri, etc., urmând un algoritm ce include datele voastre de naştere.
Toate problemele de relaţionare se produc din cauza că bărbatul nu înţelege natura femeii şi femeia nu înţelege natura bărbatului.
Trebuie să faci eforturi să te menții conştient de omul pe care îl ai în fața ta. Dar vezi tu, asta se întâmplă cam rar, pentru că majoritatea avem tendinţa de a cosmetiza oamenii pe care începem să-i iubim, de a le atribui trăsături pe care ei, de fapt, nu le-au avut niciodată. Și atunci, încep problemele. Femeia începe să-i reproşeze bărbatului că nu e gospodar sau că nu-i destul de atent cu ea. Bărbatul îi spune că nu e destul de tolerantă sau de harnică. Și tot așa, până ajung la nişte disensiuni îngrozitoare, care le aduc nefericiri profunde, frustrări pe termen lung şi foarte lung.
Oamenii nu se schimbă în esenţă. Pentru ca un om să se schimbe, el trebuie să parcurgă procesul respectiv în mod conştient. Omul îşi modifică anumite comportamente deja învăţate, în funcţie de necesităţi sau de presiunile sociale. El s-a prezentat în fața ta ca fiind un erou, dar când a nimerit în parc, în faţa unor băieţi care s-au luat de tine, vei constata că instinctul lui, frica, este mai mare decât imaginea lui de erou. Și te va lăsa, va fugi. Asta nu înseamnă că el s-a schimbat, nu înseamnă că el, înainte, era erou, și acum nu mai e. El doar purta acea mască.
Cum putem avea capacitatea să discernem realul de măşti?
Anatol Basarab: N-o putem face într-o formă empirică, la întâmplare, pentru ca şi rezultatele vor fi la fel. Asta trebuie făcută într-un mod foarte metodic. Însă mulţi pornesc cu o minciună încă din biserică şi, după ani, constată că nu s-a realizat nimic din ce îşi doreau sau şi-au propus. Fericirea nu e o întâmplare, e nevoie de o conştiinţă, e nevoie de practică, are nevoie s-o construim noi. Trebuie să înveţi să te cunoşti, şi-apoi să-l cunoşti cu adevărat şi pe cel de lângă tine. Iar ca să ajungi la autocunoaştere, e nevoie, uneori, chiar să stai pe marginea prăpastiei, nu doar să-ţi imaginezi că faci asta. Trebuie să fii acolo! Pune-te în faţa leului şi-ai să vezi cine eşti. Realitatea îţi va arăta clar cine eşti.